Ervaringen van andere deelnemers

Het leek te mooi om waar te zijn

Puur Aandacht is op mijn pad gekomen, doordat een vriendin mij hierop attendeerde. Na de demo te hebben bekeken heb ik gelijk een gesprek met Daniëlle aangevraagd. Ze vertelde enthousiast waar de opleiding voor stond. Het zou een praktijkgerichte e-learning zijn met verschillende soorten opdrachten, veel en snel contact over de opdrachten, inspirerende praktijkdagen en meelopen met bijzondere uitvaarten. Het leek te mooi om waar te zijn. Op de terugweg, of eigenlijk al bij het instappen in de auto, was ik overtuigd. Ik heb me ingeschreven en wat bleek…Daniëlle heeft geen woord gelogen. Heel knap hoe Daniëlle alle onderdelen, ook de hele kleine, heeft weten samen te voegen in deze opleiding. Ik zal iedereen die overweegt om deze opleiding te gaan doen dan ook adviseren om dit zeker te doen. Samen met Naoussa en de rest van het team heeft Daniëlle echt iets bijzonders ontwikkeld. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken wat jullie voor mij hebben gedaan en nog steeds doen.
 
– Ingrid Lubbers
 
 

Ik weet zeker dat ik nu, met alle tools in huis, met puur aandacht een uitvaart kan regelen

Ben heel erg blij met de keuze om de opleiding bij Uitvaartopleiding Puur Aandacht te volgen. Ze maken de naam geheel waar…alles gaat met puur aandacht. Van de stof, de praktijkdagen tot aan de stage. Ik weet zeker dat ik nu, met alle tools in huis, ook met puur aandacht een uitvaart kan regelen!
 
– Melanie Peilouw
 
 

Daniëlle laat je de kneepjes van het vak zien

Ik wilde al heel lang een opleiding doen als uitvaartbegeleider. Jaren geleden had ik die ambitie al. Maar elke keer had ik wel een reden om het uit te stellen; jong gezin, de opleiding was niet in de buurt, de opleiding was te duur, corona…Totdat ik de Facebook-pagina van Puur Aandacht tegen kwam. Daniëlle en ik hebben een ’theetje’ gedronken en gesproken over de opleiding. Ik wist meteen dat ik dit bij haar moest gaan doen. En wat ben ik blij en trots dat ik het gedaan heb. Wat is dit een mooi vak. Daniëlle laat je alles van het vak zien. Niks is te gek. De waardevolle momenten vond ik dat ik de medecursisten heb ontmoet. Wij hebben samen 2 praktijkdagen gehad. Het was fijn om dit met elkaar te beleven. Tevens vond ik de stagedagen waardevol. Het beste leer ik in de praktijk, gelukkig kun je bij Daniëlle 2 dagen stagelopen. Van de e-learnings heb ik veel geleerd, ze komt met veel voorbeelden. De leerstof is goed te begrijpen waardoor je er lekker doorheen fietst. Ik zou Puur Aandacht aanbevelen bij anderen, want Daniëlle laat je de kneepjes van het vak zien. Ze kent de wegen in de branche. Ze laat zien hoe je een uitvaart uniek kunt maken.
 
– Maartje Prins
 
 

Hier heb ik echt geen moment spijt van gehad

Toen ik Facebook opende zag ik een bericht langskomen van Uitvaartopleiding Puur Aandacht. Wat leek mij dat een superleuke uitdaging, maar dan ging mijn leven toch weer gewoon zijn gangetje. Tot ik het bericht nogmaals tegenkwam. Dit was voor mij het teken om contact op te nemen met Daniëlle. Tijdens het gesprek met Daniëlle begon het bij mij echt te kriebelen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben de uitdaging aangegaan. Hier heb ik echt geen moment spijt van gehad. Buiten dat je superleuke en gemotiveerde andere cursisten ontmoet (dit gebeurd tijdens de 2 praktijkdagen) is het een hele toegankelijke opleiding waar je je eigen inzichten in kwijt kunt. En daarnaast ook heel veel mooie casussen uit de praktijk van Daniëlle te horen krijgt. Nog een zeer belangrijk punt om deze opleiding te gaan doen is dat je Daniëlle heel makkelijk persoonlijk kunt benaderen als je ergens mee zit of iets niet helemaal duidelijk is. Bedankt dat ik deze reis met jullie heb mogen maken!
 
– Ellen Hulsmijer 

 

De stage is zeer mooi en indrukwekkend

Ik ben zo blij dat ik voor Uitvaartopleiding Puur Aandacht heb gekozen. Het is een zeer mooie en duidelijke opleiding. Met persoonlijk aandacht worden alle stappen goed uitgelegd. Tijdens je opleiding krijg je alle informatie die je nodig hebt en worden de opdrachten met zorg nagekeken. Het bijwonen van de praktijkdagen zijn erg leerzaam en de stage is zeer mooi en indrukwekkend. Als je op zoek bent naar een goede opleiding in de uitvaartbranche raad ik je zeer zeker Puur Aandacht aan.
 
– Sonja Makken

 

Daniëlle haalt het beste in mensen naar boven

Mijn moeder is overleden en toen is de uitvaart mij gaan inspireren. Zelf heb ik bewust voor Daniëlle gekozen, topvrouw, vakkundig, heel lief en altijd haalt ze het beste in mensen naar boven. Prima stages gehad, erg waardevol. Meeloopdagen en haar praktijkdagen altijd tot in de puntje verzorgd. Fijne manier van leren. Leuke mede studenten, ook waar ik nog steeds contact mee heb. Ik zou dit meer dan aanraden deze opleiding. Ook coachings gesprekken worden ingezet en als je het even niet snapt dan is Daniëlle er om je te helpen. Ze is transparant en gedreven. Zelf vind ik het echt ontzettend jammer dat ik nu klaar ben! Ik ga dat echt nog wel missen.

– Geraldina van Wijk Blenkers