Vraag & antwoord

Wanneer kan ik met de opleiding starten?

365 dagen per jaar! Dat is één van de voordelen van een e-learning. Je kunt leren op je eigen tempo, waar én wanneer je wil. 

Hoe lang krijg ik toegang tot de e-learning?

Je krijgt ruim de tijd, 12 maanden, om de kennis van de e-learning tot je te nemen.

Wanneer hoor ik welke data ik stage kan lopen?

Je hoort een aantal dagen van tevoren wanneer je bij Een Bijzonder Afscheid stage kunt lopen. Je hebt dan alle tijd om zaken te regelen en het gaat altijd in overleg.

Wat is het niveau van de opleiding?

Je neemt jouw eigen levenservaring, kennis en talent mee én past dit toe als toekomstige uitvaartbegeleid(st)er. Het niveau van de opleiding is middelbaar beroepsonderwijs en deelnemers dienen dan ook minimaal MBO werk- en denkniveau te hebben. Tijdens een kennismakingsgesprek, voorafgaand aan de opleiding, gaan we kijken of Puur Aandacht bij jou past. Gesprek aanvragen?

Wat is de tijdsduur en studiebelasting van de opleiding?

Uitvaartopleiding Puur Aandacht duurt 6 maanden en je gaat wekelijks ongeveer 4 uur aan de slag. 

Kan ik contact met je opnemen voor vragen bij mijn eerste uitvaarten?

Ja, dat mag! Na afronding van de opleiding Puur Aandacht kijk ik, Daniëlle, met je mee bij de eerste twee uitvaarten die je zelfstandig doet. Die bonus geeft je het vertrouwen om de volgende stap te zetten.

Welk studiemateriaal moet ik aanschaffen?

Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor uitvaartopleiding Puur Aandacht. Deelnemers krijgen toegang tot het e-learningsplatform van aNewSpring. Hier word je gemotiveerd om middels quizzen, casussen, video’s en foto’s het beste uit jezelf te halen.

 

Inspiratie & informatie in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!